Ochrana osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů

GLOBÁLNÍ ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Tyto zásady byly naposledy aktualizovány dne 26. listopad 2016.

 

TRUSTe Privacy

 

Ve společnosti Enterprise Holdings, Inc., včetně našich poboček působících pod značkou Enterprise Rent-A-Car, National Car Rental a Alamo Rent A Car, a dále ve společnostech Truck Rental, Car Sales, RideShare, CarShare a Enterprise Fleet Management, Inc. (dále souhrnně "Enterprise Holdings", "my", "náš" nebo "nás") respektujeme vaše soukromí. Tyto zásady ochrany osobních údajů ("zásady ochrany osobních údajů") jsme zavedli, abychom vám vysvětlili, jak používáme a chráníme osobní údaje našich zákazníků, které získáváme prostřednictvím našich webových stránek, mobilních aplikací, online rezervačních widgetů (tj. online rezervačních aplikací provozovaných našimi partnery třetích stran, např. poskytovateli hotelů, letecké dopravy atd.), našeho podniku, půjčoven a prodejen nebo ze zdrojů třetích stran. Užíváním našich webových stránek nebo mobilních aplikací souhlasíte se shromažďováním, používáním a zveřejňováním svých údajů tak, jak je popsáno v těchto zásadách ochrany osobních údajů.

Chcete-li zjistit, kdo je správcem údajů ve vztahu k vašim osobním údajům, nahlédněte do části Správci údajů a kontaktní informace podle zemí..

Povaha našeho podnikání a našich činností vyžaduje, abychom vaše informace o rezervacích sdíleli s našimi franšízami nebo licencovanými společnostmi, které jsou vlastněny a provozovány nezávislými subjekty ("koncesionáři"). U těchto transakcí je koncesionář nezávislým správcem dat, který může mít vlastní zásady ochrany osobních údajů poskytovaných při vypůjčení. Vyzýváme vás, abyste si prostudovali zásady ochrany osobních údajů koncesionáře, které se vztahují na vaši transakci.

 

Typy informací, které shromažďujeme
Jak tyto informace používáme
Jak mohou být vaše informace sdíleny
Rozhodnutí, která můžete učinit na základě získaných informací
Zabezpečení a integrita údajů
Globální přenosy dat a jejich zpracování
Změny podmínek
Jak nás kontaktovat
Online sledování a reklamy

Typy informací, které shromažďujeme

Informace, které o vás shromažďujeme

Můžete nám poskytnout konkrétní informace související s transakcí nebo vašimi interakcemi provedenými pomocí našich webových stránek a v našich provozovnách. Zároveň však máte možnost odmítnout jakoukoli žádost o poskytnutí osobních údajů. Jestliže se rozhodnete informace neposkytnout, je možné, že určité produkty nebo služby nebudete moci používat. Mezi osobní údaje, které můžeme shromažďovat, patří:

  • vaše jméno, kontaktní údaje, číslo řidičského průkazu a datum konce jeho platnosti, kontaktní údaje pro případ nouze a datum narození;
  • informace o vypůjčení vozidla včetně místa, kde bylo vozidlo vypůjčeno, datum vypůjčení, typ vypůjčení a vaše preference;
  • údaje o vaší kreditní kartě, informace o odměnách společností Enterprise, Alamo nebo National, údaje o online uživatelském účtu, členská/firemní identifikační čísla, údaje o cestovním pasu a členství v programu Frequent Flyer nebo cestovním partnerském programu;
  • informace, které nám poskytnete o svých marketingových preferencích nebo které získáme díky vaší účasti v anketách nebo propagačních nabídkách;
  • vaše fotografie a fotografie vašeho řidičského průkazu nebo účtenek pořízené prostřednictvím funkcí fotoaparátu, které jsou dostupné v některých našich mobilních aplikacích a na některých webových stránkách;
  • informace finanční povahy, které mohou být nezbytné k provedení platby nebo pronájmu vozidla z provozovny značky Car Sales nebo Fleet Management v USA (V okamžiku dané transakce obdržíte další upozornění.);
  • vaše další kontaktní údaje, které případně získáme prostřednictvím třetích stran, s nimiž obchodujeme (např. od cestovních kanceláří, hlavních poskytovatelů značky Car Sales a podobně).

S vaším souhlasem také můžeme zjistit z vašeho mobilního zařízení nebo na základě vaší IP adresy informace o místě, kde se nacházíte. S vaším souhlasem rovněž můžeme poskytovat oznámení na základě informací o aktuálním umístění vašeho mobilního zařízení. Informace o tom, kde se aktuálně nacházíte, využíváme výhradně za účelem poskytování služby. Pokud jste nám v minulosti využívání těchto informací povolili, a toto povolení chcete odvolat, vypněte lokalizační služby na úrovni zařízení. Naše aplikace může s vaším souhlasem využívat funkci fotoaparátu na vašem zařízení ke stahování fotografií (například účtenek). Pokud jste povolili, aby aplikace fotoaparát využívala, a chcete toto povolení odvolat, učiňte tak na úrovni zařízení.

V konkrétní položce na našich webových stránkách vám nabízíme možnost zadat jméno vašeho přítele a kontaktní informace, abychom mu mohli poslat jednorázový e-mail, kterým ho přivítáme na našich stránkách. Také vám nabízíme možnost zadat jméno vašeho přítele či jiné osoby a jejich kontaktní informace, abyste za tyto osoby mohli provádět rezervace. Před odesláním těchto údajů si musíte obstarat souhlas svého přítele. Pokud váš přítel naše služby nebude požadovat nebo od něj nezískáme souhlas jiným způsobem, nebudou informace, které nám poskytnete, použity pro žádné další marketingové účely. Upozorňujeme, že při použití jakékoli funkce „zaslat příteli“ na našich webových stránkách může sdělení zaslané vašemu příteli obsahovat vaše jméno a e-mailovou adresu.

Automaticky shromažďované a ukládané informace

Při návštěvě našich webových stránek se může stát, že nám váš počítač automaticky poskytne určité informace. Naše webové servery automaticky rozpoznají název domény každého návštěvníka našich stránek nebo jeho IP adresu. IP adresa je číslo přiřazené vašemu počítači, když se připojíte k internetu. V rámci internetového protokolu mohou webové servery identifikovat váš počítač podle jeho IP adresy. Kromě toho můžeme získat informace o typu vašeho prohlížeče a operačním systému i o poskytovateli internetových služeb (ISP), odkazujících stránkách a stránkách, na nichž dochází k opouštění webu, o datu a časovém razítku a navštívených stránkách. Podobné informace shromažďujeme při vaší návštěvě webové stránky prostřednictvím mobilního zařízení, a to včetně značky mobilního zařízení, modelu, mobilního operačního systému a operátora. Není-li v těchto zásadách vysvětleno jinak, můžeme kombinovat neosobní informace, které od vás shromáždíme (jak je popsáno výše a v části „Soubory cookie a sledovací pixely“ níže), s vašimi osobními informacemi, abychom po uložení vašich preferencí přizpůsobili naše webové stránky a zlepšili vaši online zkušenost a abychom pomohli identifikovat funkce stránek, reklamy a nabídky, které by pro vás mohly být zajímavé.

Soubory cookie a sledovací pixely

Společnost Enterprise Holdings a naši partneři používají soubory cookie, pixelové tagy, ETagy, úložiště HTML 5 a podobné technologie na většině našich webů i v propagačních e-mailech, které vám můžeme zaslat. Používáme je k monitorování a k vyhodnocení, jak používáte naše webové stránky a služby, abychom zlepšovali vaši uživatelskou zkušenost a aktivovali osobně přizpůsobené funkce a obsah, optimalizovali naše reklamy a marketing, abychom zjistili, jaké e-mailové nabídky by vás mohly zajímat, a abychom pomohli reklamním společnostem třetích stran zobrazovat reklamy naším jménem na celém internetu. V současné době naše webové stránky neodpovídají na automatické signály v souvislosti se sledovacími mechanismy včetně pokynů „nesledovat“ z vašeho prohlížeče. Máte však jiné možnosti, jak použití souborů cookie a podobných technologií předcházet nebo je omezovat. Chcete-li zjistit, jak spravovat nastavení ochrany osobních údajů a úložišť pro soubory Flash cookie, klikněte sem. Chcete-li se dozvědět více, navštivte naši stránku Online sledování a reklamy .

Provoz vozidla a lokalizační údaje

Vozidla společnosti Enterprise Holdings mohou být vybavena systémem OnStar nebo jiným telematickým systémem vozidla („telematický systém“). Během doby vypůjčení mohou nebo nemusejí být aktivní některé nebo všechny funkce telematického systému. Tyto funkce zajišťují užívání, poskytování nebo přístup k (1) lokalizačním informacím, (2) oznámením o nehodě a souvisejícím informacím o nehodě a (3) provoznímu stavu, počtu ujetých kilometrů, výkazům o diagnostice a výkonu vozidla („telematické údaje“), to vše v souladu se zákonem.

Na používání telematického systému se vztahují smluvní podmínky a zásady ochrany osobních údajů zveřejněné poskytovatelem příslušného telematického systému nebo výrobcem vozidla (v případě systému OnStar jsou tyto informace k dispozici na webu www.onstar.com), které mohou zahrnovat omezení systému a služeb, vyloučení záruky, omezení odpovědnosti, podmínky poskytovatele bezdrátových služeb, postupy ochrany soukromých údajů, popis použití a sdílení informací a povinnosti uživatele.

Ochrana osobních údajů dětí

Naše webové stránky a online marketing nejsou zaměřeny na děti mladší 18 let nebo neplnoleté osoby (podle věkové hranice ve vaší zemi) a společnost Enterprise Holdings vědomě neshromažďuje jejich osobní údaje. Pokud se přesto domníváte, že nám vaše dítě poskytlo své osobní údaje, a chcete nám sdělit, že je máme vymazat, zašlete nám e-mail na adresu privacy@ehi.com.

Jak tyto informace používáme

Shromážděné informace používáme k následujícím účelům:

  • k usnadnění vámi požadovaných transakcí, např. rezervací nebo půjčování motorových vozidel;
  • k ověření platného identifikačního dokladu při předávání vaší fotografie a řidičského průkazu pro naše služby CarSharing, vypůjčení mimo provozní dobu nebo pro zrychlené služby; tyto informace neuchováváme k žádným jiným účelům;
  • k obsluze vašeho účtu nebo vašeho členství u nás, abychom v případě potřeby odpověděli na vaše otázky a kontaktovali vás;
  • k tomu, abychom vám poskytovali slevy, kupóny, sázky, nabídky a další informace, příležitosti a služby, které by vás mohly zajímat. Tyto nabídky můžete obdržet v reklamách, které jsou na vás směřovány prostřednictvím stránek třetích osob a médií včetně sociálních. Z těchto reklam se můžete odhlásit kliknutím na ikonu v reklamě nebo prostřednictvím nastavení ochrany osobních údajů ve vlastnostech jednotlivých médií;
  • k tomu, aby nám pomohly poskytovat lepší produkty a služby (můžeme vás například kontaktovat telefonicky, poštou nebo e-mailem, abyste ohodnotili výkon našich pracovníků, kvalitu produktů a služeb a abyste nám pomohli zlepšit naše webové stránky, zařízení a služby);
  • k sestavení statistik a analýzy o používání našich webových stránek, produktů a služeb našimi zákazníky. Tyto statistiky jsou používány pouze k tomu, aby nám umožnily v budoucnosti poskytovat lepší zákaznické služby, produkty, funkce a funkčnost;
  • k ochraně našich práv a majetku.

Informace, které nám předkládáte, můžete kombinovat s informacemi týkajícími se vašich transakcí s námi, např. místa vypůjčení a typu vozidla. Tyto informace můžeme kombinovat také s údaji, které o vás obdržíme od třetích stran, jež nám pomáhají při zpracovávání požadavků, správě našich údajů a optimalizaci našich služeb.

S výjimkou případů, které zakazuje zákon, archivujeme shromažďované informace po běžně stanovenou dobu nebo v souladu s konkrétními zásadami. Informace shromážděné za konkrétním účelem budou použity pouze k tomuto účelu. Po uplynutí stanovené doby a splnění daného účelu již dále nebudou archivovány aktivně. Neaktivní údaje však mohou být i nadále používány ke statistickým, marketingovým, archivačním a dalším analytickým účelům.

Jak mohou být vaše informace sdíleny

Informace, které od vás a o vás shromáždíme, můžeme předávat našim pobočkám pro účely provádění transakcí, o které jste požádali, a pro marketingové účely. Vedle případů uvedených v těchto zásadách mohou být telematické údaje z vypůjčených vozidel poskytovány, zobrazovány nebo používány společností Enterprise Holdings, našimi pobočkami, poskytovateli havarijních služeb a ostatními, kteří mohou pomáhat při nehodě, operátory telematických služeb nebo osobami, jimž jsme ze zákona nebo smluvně povinni tyto údaje poskytovat. Zaměstnanci našich poboček a přidružených společností v divizích IT, marketingu, provozu a zákaznických služeb mohou vaše informace používat tak, jak je popsáno v těchto zásadách. Chcete-li aktualizovat své marketingové preference, nahlédněte do části Jak nás kontaktovat níže.

Vaše informace můžeme poskytovat také jiným třetím stranám: (1) pokud to vyžaduje zákon nebo v rámci soudního řízení; (2) bez soudního řízení v reakci na požadavek orgánů činných v trestním řízení v souvislosti s trestním vyšetřováním; (3) za účelem ochrany našich a veřejných práv, osobních údajů, bezpečnosti nebo majetku; (4) pro administrativní účely, účely technické podpory nebo jiné obchodní účely s cílem usnadnit transakce mezi námi a vámi (např. náhradu pojištění, půjčování pro společnost či prostřednictvím jednoho z našich partnerů), analyzovat naše data, provádět mobilní analytické služby nebo spravovat a zlepšovat naše služby (na základě případných smluv o důvěrnosti); (5) abychom mohli usilovat o dostupné prostředky nápravy nebo omezit škody, které by nám mohly vzniknout; (6) za účelem vymáhání podmínek libovolné smlouvy o vypůjčení nebo smluvních podmínek našich webových stránek; (7) za účelem pomoci se správou programu Frequent Flyer nebo jiného programu odměn; (8) za účelem zpracování vaší transakce s našimi pobočkami, přidruženými společnostmi nebo licencovanými společnostmi / franšízami nacházejícími se v zemi, ve které jste vystavili svou rezervaci; (9) pokud by mohla být porušena práva jiného jednotlivce a (10) za jiným účelem s vaším souhlasem.

Osobní údaje mohou také podléhat přesunu k jiné společnosti, a to v případě přesunu, změny vlastnictví, reorganizace nebo přidělení celé společnosti Enterprise Holdings nebo její části či jejího majetku. K tomu dojde za podmínky, že strany uzavřou smlouvu, podle níž bude shromažďování, používání a zveřejňování údajů omezeno na účely obchodní transakce včetně stanovení, zda je záhodno v obchodní transakci pokračovat. O každé takové změně vlastnictví nebo kontroly nad vašimi osobními informacemi budete upozorněni e-mailem nebo výrazným oznámením na našich webových stránkách po dobu třiceti (30) dnů.

Vaše osobní informace můžeme předat poskytovatelům služeb třetích stran (např. zpracovateli plateb, který vám účtuje zboží nebo služby, poskytovateli e-mailových služeb za účelem zasílání e-mailových sdělení vaší osobě či vaším jménem nebo poskytovateli naší funkce živého chatu, aby vám mohl nabídnout zákaznickou službu). Tito poskytovatelé služeb se mohou nacházet v jiné zemi, než kde žijete, např. ve Spojených státech nebo v některém ze členských států Evropské unie. Jsou smluvně zavázáni zachovávat důvěrnost a zajišťovat zabezpečení vašich informací. V souladu s příslušnými zákony však mohou mít k vašim informacím přístup úřady USA nebo EU.

Můžeme také sdílet souhrnné informace nebo informace zbavené identifikačních vlastností o našich zákaznících s reklamními a marketingovými partnery a médii třetích stran, a to včetně stránek sociálních médií, aby mohli naším jménem zasílat cílené reklamní zprávy. Na základě předchozího oznámení a s vaším souhlasem můžeme sdílet vaše jméno a e-mailovou adresu s našimi partnery a přidruženými společnostmi pod společnou značkou za účelem poskytování služeb, které požadujete, a pro marketingové účely. Pokud chcete ukončit doručování propagačních sdělení od těchto třetích stran, kontaktujte příslušnou třetí stranu.

Rozhodnutí, která můžete učinit na základě získaných informací

Na našich webových stránkách nabízíme různé možnosti shromažďování, používání a sdílení vašich informací. Například musíte aktivně požádat, máte-li zájem o zasílání reklamních e-mailů od nás, našich přidružených společností a obchodních partnerů s informacemi o speciálních či propagačních akcích a nových funkcích, produktech a službách. K odběru našich e-mailových reklam se můžete kdykoli znovu přihlásit, v takovém případě bude platit váš poslední úkon. Nabídneme vám příležitost odhlásit se ze shromažďování vašich osobních identifikačních údajů, specifického použití vašich osobních identifikačních údajů a případných marketingových reklam v souladu s postupy uvedenými v části Jak nás kontaktovat níže.

Reference

Na našich webových stránkách můžeme zveřejnit reference/připomínky/recenze zákazníků, které mohou obsahovat osobní identifikační údaje. Před jejich zveřejněním musíme prostřednictvím e-mailu získat souhlas zákazníka. Chcete-li požádat o odstranění své reference, kontaktuje nás jedním ze způsobů uvedených níže v části Jak nás kontaktovat níže.

Odkazované webové stránky

Naše webové stránky mohou obsahovat odkazy na jiné webové stránky (např. stránky našich marketingových partnerů nebo inzerentů), jejichž zásady ochrany osobních údajů se mohou lišit od našich. Nejsme odpovědní za aktivity a postupy, které jsou uplatňovány na těchto webových stránkách. Proto vám doporučujeme, abyste si prostudovali zásady ochrany osobních údajů zveřejněné na všech webových stránkách, k nimž získáte přístup prostřednictvím našich webových stránek.

Zabezpečení a integrita údajů

Klademe velký důraz na zabezpečení všech vámi poskytnutých informací a snažíme se zajistit jejich bezpečný přenos. Pro určité transakce na některých webových stránkách používáme k zabezpečení přenosu informací technologii Secured Sockets Layer (SSL). U žádného přenosu dat přes internet bohužel nelze zaručit, že bude naprosto bezpečný. I když se snažíme chránit vaše osobní informace, nemůžeme zaručit zabezpečení informací přenášených přes internet. Jakmile obdržíme vaše údaje, podnikneme kroky, o nichž jsme přesvědčeni, že jsou přiměřené a vhodné k ochraně jejich zabezpečení na interní i externí úrovni, k ochraně před ztrátou, zneužitím, neoprávněným přístupem, zveřejněním, pozměněním a zničením a k zajištění integrity údajů, které shromažďujeme. Používáme kombinaci technologických, fyzických a administrativních metod i zásad a organizačních kontrolních opatření a dohod o mlčenlivosti nebo důvěrnosti, které považujeme za vhodné k ochraně těchto údajů.

Pokud máte uživatelské jméno a heslo k jakékoli funkci na našich webových stránkách, jste povinni držet své heslo v tajnosti. Heslo nesmíte nikomu prozradit. Nebudeme je od vás požadovat v žádném nevyžádaném telefonátu ani e-mailu. Kromě toho byste měli podnikat přiměřená bezpečnostní opatření, i pokud používáte počítače, který není váš nebo je veřejně dostupný.

Globální přenosy dat a jejich zpracování

Vaše informace budeme používat v zemi, v níž jsou realizovány vaše služby a transakce. Upozorňujeme, že pokud to zákon nezakazuje, znamená vaše používání nebo pokračující používání našich webových stránek váš výslovný souhlas s tím, že dané informace mohou být přenášeny nebo ukládány na serverech a zpracovávány mimo zemi vašeho bydliště, včetně jakékoliv země, ve které podnikáme. Také upozorňujeme, že zákony na ochranu osobních údajů ve Spojených státech nebo jiných zemích, kde mohou být informace uloženy, nemusí být stejně komplexní nebo nemusí nabízet stejnou míru ochrany jako zákony jiných zemí, včetně země vašeho bydliště. Můžete požádat o to, abychom takovéto přenosy neuskutečňovali, nicméně pokud tak učiníte, může se stát, že vám určité (nebo všechny) produkty nebo služby nebudeme moci nabídnout.

Společnost Enterprise Holdings a její pobočky ve 100% vlastnictví certifikovaly přijetí rámcových zásad štítu EU-USA na ochranu soukromí, do něhož jsou zapojeny. Společnost Enterprise Holdings se zavazuje na všechny osobní údaje přijaté z členských států Evropské unie (EU) na základě štítu na ochranu soukromí použít příslušné zásady štítu na ochranu soukromí. Další informace o štítu na ochranu soukromí naleznete v seznamu štítu na ochranu soukromí Ministerstva obchodu USA. .

Společnost Enterprise Holdings nese odpovědnost za zpracování osobních údajů, které přijímá na základě štítu na ochranu soukromí a následně je předává třetí straně jednající jejím jménem jako zástupce. Společnost Enterprise Holdings dodržuje zásady štítu na ochranu soukromí u všech dalších přenosů osobních údajů z EU, včetně ustanovení o odpovědnosti za další přenos.

Pokud jde o osobní údaje přijaté nebo přenesené na základě rámce štítu pro ochranu soukromí, podléhá společnost Enterprise Holdings regulatorní pravomoci Federální obchodní komise USA. Za určitých situací může být společnost Enterprise Holdings povinna sdělit osobní údaje v reakci na zákonné požadavky orgánů veřejné moci, například z důvodu prosazování práva nebo národní bezpečnosti.

Pokud vás ve vztahu k soukromí či použití údajů znepokojuje cokoli, co jsme dostatečně nevyjasnili, kontaktujte (zdarma) našeho poskytovatele služeb řešení sporů, který je třetí stranou a sídlí v USA na adrese https://feedback-form.truste.com/watchdog/request. V případě Kanady můžete kontaktovat kanadského komisaře pro soukromí na adrese https://www.priv.gc.ca/cu-cn/index_e.asp nebo Office of the Privacy Commissioner of Canada, 30 Victoria Street, Gatineau, Quebec, K1A 1H3.

Za určitých podmínek, které jsou podrobněji popsány na webových stránkách štítu na ochranu soukromí [https://www.privacyshield.gov/article?id=How-to-Submit-a-Complaint], můžete po vyčerpání postupů řešení sporů iniciovat rozhodčí řízení.

Chcete-li zobrazit digitální majetek, který vyhovuje požadavkům štítu na ochranu soukromí, klikněte sem.

Dodržujeme program Bezpečný přístav mezi USA a Švýcarskem tak, jak je stanoven Ministerstvem obchodu USA v souvislosti se shromažďováním, používáním a uchováváním osobních údajů z Evropského hospodářského prostoru a ze Švýcarska. Společnost Enterprise Holdings prokázala, že dodržuje příslušné zásady programu Bezpečný přístav pro ochranu soukromých údajů. Chcete-li se o programu Bezpečný přístav dozvědět více a zobrazit certifikaci společnosti EHI, navštivte web Ministerstva obchodu USA věnovaný programu Bezpečný přístav na adrese http://www.export.gov/safeharbor/.

Při přenosu osobních údajů do zemí mimo Evropský hospodářský prostor vyhovujeme požadavkům právních předpisů Evropské unie použitím standardních smluvních doložek schválených Evropskou komisí, případně dalšími prostředky k zajištění adekvátních ochranných opatření nebo získáním vašeho souhlasu.

Změny podmínek

Pokud dojde ke změnám v našich postupech pro získávání a uchovávání informací, tyto zásady ochrany osobních údajů aktualizujeme. Pokud provedeme nějakou zásadní změnu, sdělíme vám ji e-mailem (zaslaným na e-mailovou adresu uvedenou ve vašem účtu) nebo formou oznámení na těchto webových stránkách v dostatečném předstihu, než tato změna vejde v platnost. Doporučujeme vám, abyste tyto stránky pravidelně kontrolovali a sledovali aktuální informace o našich zásadách ochrany osobních údajů.

Jak nás kontaktovat

Správnost a úplnost shromažďovaných informací je pro nás velmi důležitá. Snažíme se zajistit, aby naše informace byly přesné a aktuální. Kromě možností, které vám nabízejí tyto zásady, nás můžete kontaktovat (viz níže), pokud se chcete odhlásit z přímého marketingu nebo zkontrolovat, změnit, opravit, aktualizovat či odstranit osobní identifikační údaje, které jsme o vás shromáždili, nebo omezit způsob, jakým je používáme. Kromě práv na kontrolu, změnu, opravu, aktualizaci a odstranění osobních údajů máte také právo vznášet námitky proti jejich zpracování. Kontaktujte nás také v případě, že máte jakékoli dotazy týkající se ochrany osobních údajů na našich webových stránkách, a to na e-mailové adrese privacy@ehi.com, a my váš požadavek vyřídíme a provedeme potřebné změny. Upřednostňujete-li kontaktní údaje pro konkrétní zemi, naleznete je níže. Na vaši žádost odpovíme do 30 dnů, pokud není požadována kratší lhůta. V takovém případě budou platit místní zákonné požadavky.

Vyhrazujeme si právo neumožnit přístup k vašim informacím, pokud se v dobré víře domníváme, že to zakazuje zákon, nebo pokud by tím mohla být porušena práva jiné osoby.

SPRÁVCI ÚDAJŮ A KONTAKTNÍ INFORMACE PODLE ZEMÍ:

Pokud provedete vypůjčení nebo navštívíte webovou či mobilní stránku v následujících zemích, zobrazí se vám níže uvedení správci údajů.

Země

Správce údajů

Kontaktní informace

Spojené státy americké

Enterprise Holdings, Inc.

Enterprise, Internet Privacy Questions,
600 Corporate Park Drive, St. Louis, MO 63105

Kanada

Enterprise Rent-A-Car Canada Company

Enterprise, Internet Privacy Questions, 600 Corporate Park Drive, St. Louis, MO 63105

Kanadští zákazníci také mohou požádat o radu Úřad pro ochranu osobních údajů v Kanadě (na tel. č. +1 800 282 1376 nebo e-mailové adrese info@privcom.gc.ca).

Velká Británie

Enterprise Rent-A-Car UK Limited

Enterprise House, Melburne Park, Vicarage Road, Egham Surrey TW20 9FB.

Irsko

ERAC Ireland Limited

Unit 4 Lyncon Court, Snugborough Road, Blanchardstown Business Park, Dublin 15

Německo

Enterprise Autovermietung Deutschland B.V. & Co. KG

Enterprise, Internet Privacy Questions, Mergenthaler Allee 35-37, 65760 Eschborn.

Francie

Enterprise Holdings France S.A.

Enterprise, Internet Privacy Questions, 37 rue du Colonel Pierre Avia, Paris, 75015

Španělsko

Autotransporte Turistico Espanol, S.A.

Enterprise, Internet Privacy Questions, Avenida del Ensanche de Vallecas 37, 28051 Madrid

Pokud navštěvujete webové stránky nebo mobilní verzi níže uvedených zemí (tj. s danou příponou země), správce daných stránek najdete uvedeného na seznamu (viz níže). Pokud provedete vypůjčení v jedné z těchto zemí, správcem vypůjčení bude koncesionář uvedený ve smlouvě o vypůjčení.

Země

Správce údajů

Kontaktní informace

Albánie, Rakousko, Belgie, Bosna. Bulharsko, Chorvatsko, Kypr, Česká republika, Dánsko, Estonsko, Finsko, Řecko, Maďarsko, Island, Itálie, Litva, Lotyšsko, Lucembursko, Makedonie, Malta, Černá Hora, Moldávie, Nizozemsko, Norsko, Polsko, Portugalsko, Rumunsko, Srbsko, Slovensko, Slovinsko, Švédsko, Švýcarsko, Turecko

EAN Data Services UK Limited

Enterprise House, Melburne Park, Vicarage Road, Egham Surrey TW20 9FB

 

Pokud se nacházíte v Evropském hospodářském prostoru a použijete funkci předplacení, je správcem vašich platebních informací níže uvedený subjekt.

Země

Správce údajů

Kontaktní informace

Evropský hospodářský prostor

EAN Data Services UK Limited

Enterprise House, Melburne Park, Vicarage Road, Egham Surrey TW20 9FB

Na jiných místech na světě platí, že pokud provedete vypůjčení v jedné z těchto zemí, správcem vypůjčení bude koncesionář uvedený ve smlouvě o vypůjčení.